Equip de gestió

Montserrat Cortadellas (associació comissariat)

EN250415

encuentros 25-04-2015.pdf

En el programa d’avui us oferim una entrevista enregistrada el dia 6 de juliol de 2014 amb la Montserrat Cortadellas.
La Montserrat fa més de 15 anys que ha convertit la seva feina docent a escoles rurals del Priorat i El Baix Camp en la seva feina artística, provant d’esborrar qualsevol frontera entre el seu treball com a creadora i la seva tasca educadora. En la seva experiència ha pogut participar en el treball a les aules amb els i les mestres i alhora assessorar els equips docents dels centres. Ha integrat l’aprenentatge de la cultura audiovisual amb la resta de matèries i activitats dels centres, explorant el paper educatiu i formatiu de les estratègies de recerca de la creació contemporània. Ha apropat les obres dels creadors contemporanis als interessos i les matèries que en cada moment es treballaven als centres educatius i s’ha submergit en les derives i investigacions que els infants han emprès amb aquestes estímuls.

La casa de palla / Montserrat Cortadellas

Camins de tornada – Camins d’anada. Encreuaments entre l’educació i la cultura JAVIER RODRIGO MONTERO / QUI A QUI. QUI AQUÍ? NÚM. 1


Francesc Vidal (associació comissariat)

publicació CMSSRT

En el Programa d’avui ens portem Una entrevista al Francesc Vidal, director del Priorat Centre d’Art.
El Francesc duu més de 30 anys d’Activista cultural, la de mediador, de programador i editor independent a Reus i, des de fa 7 anys, al Priorat. És, sens cap mena de dubte, una de les figures clau per entendre i seguir, qui ha estat contemporani art al Camp de Tarragona les darreres dècades.

La casa de palla / Francesc Vidal


Estructura addicional de creació i adequació de potencial específic