Activitats 2016

cartell N+KDissabte, 29 octubre 2016. 13 h
Seu del Parc Natural. La Morera de Montsant. Priorat

PROJECTE NA! + K-SERO
Sessió d’improvisació sobre bases electròniques

PROJECTE NA! és el projecte electro-pop de K, l’alter ego del músic, compositor i productor ANTONIO K. PUERTAS en col·laboració directa amb ANDRÉS Udry C. VERA, músic i compositor.


ImprimirPresentació de THE LIQUID DARK, el nou poemari de MARCEL PEY

Dissabte, 29 octubre 2016, 12,30h
Seu del Parc Natural. La Morera de Montsant

L’obra de Marcel Pey beu d’una iconografia basada en vídeos, polaroids, fotomuntatges, pistoles, ganivets, violència i elements fetitxes, aplicant la seva visió personal de la realitat a totes les seves facetes artístiques: poesia, fotografia i cinema.


cartellFSdefPresentació de La teoria dels forats blancs

Concert de Florenci Salesas Dissabte, 25 de juny de 2016

Església de la Mare de Déu de la Mercè, Conreria de Scala Dei, 9 vespre. Entrada de franc

La teoria dels forats blancs és la seva tercera obra en solitari: experimentació amb meticulositat d’orfebre que convida l’oient a reconèixer els seus propis paisatges, en els quals trobarà un ampli espectre d’emocions.


cartell JM defEn aquesta gran època… les paraules són punys

Autor: Jordi Martí Font

Fragment del pròleg de Xavier Díez

L’obra a què s’enfronten els lectors és una reflexió imprescindible al voltant de com la privatització del llenguatge ha implicat, en termes de Susan George, un pensament segrestat: una impotència social a l’hora de resistir-se a l’opressió del capitalisme despietat que hegemonitza el nostre entorn. Es tractaria d’una reflexió oberta sobre com el poder s’ha apropiat de la matèria primera del pensament, és a dir els mots, als quals se’ls subverteix del seu significat primigeni i es reomple d’una nova semiòtica al servei del poder, de manera que així, com ja vaticinava George Orwell, tota dissidència resulta impossible, i la impotència esdevé el sentiment generalitzat enfront la injustícia política.”


cartell ATdefAnki Toner Reunion Tour és un projecte d’Anki Toner amb el qual fa un repàs organitzat als seus 30 anys de carrera, recuperant els temes més coneguts de Superelvis i Ankitoner Metamars, i acoblant-los amb els sons manipulats de File Under Toner. L’espectacle, presentat com la reaparició d’una vella glòria de l’stadium-rock vinguda a menys, s’articula al voltant de tres eixos descrits en el subtítol: “Repetition, Variation, Contradiction”.

Anki Toner Reunion Tour


__C0005-1

Temptatives culturals de paisatge és una jornada activitat i reflexió vinculada a l’exposició Temptativa paisatge. La jornada té la intenció d’establir un marc de coneixement, discussió i debat sobre les formes de producció cultural i artística que entenen el paisatge des de la consciència creativa i la interrelació de l’acció humana vers la natura i el paisatge culturitzat.

Programa dissabte 19 de desembre

 

Estructura addicional de creació i adequació de potencial específic