Urbanismes

Dissabte. 16 de juliol de 2022. de 10:30 h a 18 h

Addend, La Morera de Montsant

Col·lectiu Punt 6: urbanisme feminista. Roser Casanoves, Adriana Ciocoletto, Marta Fonseca, Blanca Valdivia Gutiérrez, Sara Ortiz Escalante

Carme Miralles: catedràtica de geografia urbana UAB

Pauline Solviche: paisatgista

Aleix Cama: arquitecte urbanista

Coordinació: Lídia Porcar

És necessari repensar els espais de la vida quotidiana de les persones i fugir dels automatismes que encara planifiquen des de la producció. Els espais urbans i els seus fluxos de treball i oci han envaït els territoris rurals més propers. El planeta s’ha tornat petit, perquè hi ha un sol model hegemònic de desenvolupament humà.

Des de l’urbanisme feminista s’estan revisant aquests funcionaments, per a una transformació radical dels espais de la vida, com defensen les arquitectes del Col·lectiu Punt 6. També la paisatgista Pauline Solviche i l’arquitecte Aleix Cama treballen en projectes en l’àmbit rural, posant en el centre les necessitats dels seus habitants. La superconnexió entre diversos territoris ha provocat una disminució de les barreres geogràfiques i ha transformat el paisatge, deixant sempre un regust industrial. L’aportació de la geògrafa Carme Miralles serà molt útil en el debat. 

Cal confirmar l’assistència. Places limitades. 
El preu és de 25 € i inclou el dinar.

Addend compta amb servei de residència. Si us hi voleu allotjar —abans o després de la jornada— quan feu la reserva ho heu d’especificar. El preu és de 27 €/nit (les habitacions són compartides; i hi ha una cuina comunitària), més d’un dia 24 €/nit.

Formulari confirmació d’assistència

Estructura addicional de creació i adequació de potencial específic