TALLER D’EDICIONS RARES I VARIADES

cartell L+B dLA MÁS BELLA proposa un TALLER D’EDICIONS RARES I VARIADES, habitualment anomenades experimentals o acoblades. Publicacions realitzades generalment per artistes o creadors literaris que busquen en el plaer d’editar una prolongació essencial del seu treball artístic o literari, utilitzant formats, conceptes i processos allunyats de l’edició tradicional.

El taller tindrà com a resultat final una revista rara i variada, de clara vocació experimental, que, temàticament i conceptualment, retratarà i relatarà, d’alguna manera, tant el dia a dia d’ADDEND com la seva filosofia additiva, sense oblidar el seu entorn físic i conceptual.

Els alumnes realitzaran una escolta activa d’ADDEND i el seu entorn, i la processaran de manera senzilla i ràpida per tal d’editar una revista rara i variada, que permeti sumar-se al relat del lloc i que, a manera de “gra de sorra”, entri a formar part de la seva futura lectura.

Tot i que seran els mateixos alumnes els que prenguin les decisions finals sobre el format i els continguts de la revista, es proposarà treballar amb maneres de fer clarament additives, inspirades en el nom i la filosofia d’ADDEND, com són el collage, l’assemblatge o els cadàvers exquisits.

Activitat reconeguda pel Departament d’Ensenyament a través de l’ICE URV amb una certificació de 15 hores (codi 7000200021 )

Més informació: Taller_La_Mas_Bella_ADDEND pdf

LA MÁS BELLA propone un TALLER DE EDICIONES RARAS Y VARIOPINTAS, comúnmente llamadas experimentales o ensambladas. Publicaciones realizadas generalmente por artistas o creadores literarios, que buscan en el placer de editar, una prolongación esencial de su trabajo artístico o literario, utilizando formatos, conceptos y procesos alejados de la edición tradicional.

Un taller que tendrá como resultado final una revista rara y variopinta, de clara vocación experimental, que, temática y conceptualmente, retratará y relatará, de algún modo, tanto el día a día de ADDEND, como su filosofía aditiva, sin olvidar su entorno físico y conceptual.

Los alumnos realizarán una escucha activa de ADDEND y su entorno, procesándola de manera sencilla y rápida, con el fin de editar una revista rara y variopinta, que permita sumarse al relato del lugar, y que, a modo de “grano de arena”, entre a formar parte de su futura lectura.

Aunque serán los propios alumnos los que tomen las decisiones finales sobre el formato y contenidos de la revista, se propondrá trabajar con maneras de hacer claramente aditivas, inspiradas en el nombre y filosofía de ADDEND, como lo son: el collage, el ensamblaje o los cadáveres exquisitos.

Mas información: Taller_La_Mas_Bella_ADDEND pdf

Taller aplaçat fins a nova convocatòria

Calendari
Del 2 al 4 de desembre de 2016.

Divendres 2, de 19 a 20.30.
Dissabte 3, de 10 a 14 i de 16 a 20.
Diumenge 4, de 10 a 13.30.

Estructura addicional de creació i adequació de potencial específic