TALLER D’EDICIONS RARES I VARIADES

LA MÁS BELLA proposa un TALLER D’EDICIONS RARES I VARIADES, habitualment anomenades experimentals o acoblades. Publicacions realitzades generalment per artistes o creadors literaris que busquen en el plaer d’editar una prolongació essencial del seu treball artístic o literari, utilitzant formats, conceptes i processos allunyats de l’edició tradicional.

El taller tindrà com a resultat final una revista rara i variada, de clara vocació experimental, que, temàticament i conceptualment, retratarà i relatarà, d’alguna manera, tant el dia a dia d’ADDEND com la seva filosofia additiva, sense oblidar el seu entorn físic i conceptual.

Els alumnes realitzaran una escolta activa d’ADDEND i el seu entorn, i la processaran de manera senzilla i ràpida per tal d’editar una revista rara i variada, que permeti sumar-se al relat del lloc i que, a manera de “gra de sorra”, entri a formar part de la seva futura lectura.

Tot i que seran els mateixos alumnes els que prenguin les decisions finals sobre el format i els continguts de la revista, es proposarà treballar amb maneres de fer clarament additives, inspirades en el nom i la filosofia d’ADDEND, com són el collage, l’assemblatge o els cadàvers exquisits.

Activitat reconeguda pel Departament d’Ensenyament a través de l’ICE URV amb una certificació de 17 hores (codi 7000200021)
Adreça per a l’inscripció xtec (reconeixement certificat): http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formacio-permanent-professorat/cercador-activitats/

Més informació: Taller_LaMasBella_ADDEND-Julio2017

Sinopsis.

LA MÁS BELLA propone un Taller de Ediciones Raras y Variopintas, comúnmente llamadas experimentales o ensambladas. Publicaciones realizadas generalmente por artistas o creadores literarios, que buscan en el placer de editar, una prolongación esencial de su trabajo artístico o literario, utilizando formatos, conceptos y procesos alejados de la edición tradicional.

Un Taller que tendrá como resultado final una revista rara y variopinta, de clara vocación experimental, que, temática y conceptualmente, retratará y relatará, de algún modo, tanto el día a día de ADDEND, como su filosofía aditiva, sin olvidar su entorno físico y conceptual.

Los alumnos realizarán una escucha activa de ADDEND y su entorno, procesándola de manera sencilla y rápida, con el fin de editar una revista rara y variopinta, que permita sumarse al relato del lugar, y que, a modo de “grano de arena”, entre a formar parte de su futura lectura.

Aunque serán los propios alumnos los que tomen las decisiones finales sobre el formato y contenidos de la revista, LA MÁS BELLA propondrá trabajar con maneras de hacer claramente aditivas, inspiradas en el nombre y filosofía de ADDEND, como lo son: el collage, el ensamblaje o los cadáveres exquisitos.

Mas información: Taller_LaMasBella_ADDEND-Julio2017

Calendari
De l’11 al 14 de juliol de 2017.

Dimarts 11, de 18 a 19’30.
Dimecres 12, de 10 a 13 i de 16 a 19.
Dijous 13, de 10 a 13 i de 16 a 19.
Divendres 14, de 10 a 12.

Cost
L’ajut de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a Comissariat ens permet oferir aquest taller amb un 20% de descompte respecte al seu cost real.
Curs:  110 €. Nou preu 92€. Inclou els dinars de dimecres i dijous.
Estada: 55 €, tres nits (les habitacions són compartides); els esmorzars i els sopars no estan inclosos (l’espai té cuina comunitària).

Formulari d’inscripció

(necessari)

Estructura addicional de creació i adequació de potencial específic