Art, joc i vida (quotidianitat i excepcionalitat)

Art, joc i vida (quotidianitat i excepcionalitat)

David Ymbernon (Igualada, 1972) és un artista multidisciplinari, visual i poeta, hereu de les avantguardes i totes les amplificacions que el concepte d’art ha viscut al llarg de l’època contemporània. Estudia pintura a Tàrrega, on inventa el revolucionari personatge Latung La La.

Ha realitzat més de 30 exposicions individuals, destaquen les que ha fet a la Galeria Joan Prats-Artgràfic, a l’Institut d’Estudis Ilerdencs i a la Galeria Esther Montoriol; i les col·lectives a l’Arts Santa Mònica, al Festival Internacional de Fotografia Scan i al Bòlit Centre d’Art Contemporani, entre d’altres.

Ha estrenat més de 25 obres escèniques que el porten a participar en tota mena de teatres i festivals d’arreu; entre d’altres, a l’International Performing Arts Meeting (Barcelona), al Territori Festival (Bellinzona, Suïssa), al Festival Terrassa Noves Tendències i al Grec Festival de Barcelona.

www.davidymbernon.com

calendari
7, 8 i 9 de juliol de 2017.

Activitat reconeguda pel Departament d’Ensenyament a través de l’ICE URV (codi 7000590021) amb una certificació de 15 hores
Adreça per a l’inscripció xtec (reconeixement certificat): http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formacio-permanent-professorat/cercador-activitats/

objectius
Despertar, engrandir; la inspiració, la poètica, l’oníric, el màgic, l’objecte, el joc (l’ànima de l’art). Motivar el talent i la gràcia, explorar, observar.

Crearem una obra, i durant el procés de treball aprendrem a intuir, pensar i resoldre els dubtes que sorgeixin. La nostra manera de treballar serà corrent i extraordinària.

continguts
Divendres 7, de 17 a 20
Introducció
Presentació del treball d’Ymbernon amb projecció audiovisual
— explicació sobre el mètode de treball (inspiració-creació)
— importància de les coses (els objectes) que utilitza i la seva
quotidianitat artistitzada

Dissabte 8, de 10 a 14 i de 16 a 20
Com estructurar una obra o una idea
Criteris i procés
— saber el que volem fer, arrancar una idea
— aprendre a conduir la inèrcia de la idea
— tenir-ne una visualització
— realització adequada amb les eines i mitjans a l’abast

Diumenge 9, de 10 a 12
Posada en escena i realització

Cost
L’ajut de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a Comissariat ens permet oferir aquest taller amb un 20% de descompte respecte al seu cost real.
Taller:  110 €. Nou preu 90€ . Inclou el dinar de dissabte.
Estada: 40 €, dos nits (les habitacions són compartides); els esmorzars i els sopars no estan inclosos (l’espai té cuina comunitària).

Formulari d’inscripció

(necessari)

Estructura addicional de creació i adequació de potencial específic