Les arts, eines que transformen l’educació

25 juliol 2019

Addend

Carrer de l’Obac, 50

43361 La Morera de Montsant [Priorat]

taula de debat

Les arts, eines que transformen l’educació

Jornada de debat amb l’objectiu de repensar els vincles entre les arts i l’educació, i per extensió entre l’escola i la cultura, i de com articular aquests vincles, tot plantejant nous enfocaments i nous reptes per a aquests propers anys. Comptarem amb la presència de l’Ester Forné, Àmbit Artístic CESIRE —Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa del Departament d’Educació (http://xtec.gencat.cat/ca/innovacio/cesire/) ; de l’artista visual Domènec (http://www.domenec.net), i de Lídia Porcar, que ens acompanyarà en el vessant pràctic exemplificat en la seva experiència educativa Laboratori de Paisatge (https://lidiaporcar.blogspot.com/p/laboratori-del-paisatge.html). El debat serà moderat per Carme Barberà (mestra rural).

  • Horari
  • 10.30 a 12.  Primera sessió
  • 12 a 12.30. Pausa
  • 12.30 a 14. Segona sessió
  • 14 a 16.30. Dinar comunitari*
  • 16.30 a 18. Tercera sessió

Cal confirmar l’assistència

* El cost del dinar comunitari és de 12 €.

Si necessiteu allotjar-vos a Addend heu de fer la reserva tot concretant l’allotjament: 20 €/nit (les habitacions són compartides, l’equipament disposa de cuina comunitària).

Organitza: Comissariat, Fòrum de Cultura del Priorat, Fòrum d’Ensenyament del Priora

Amb la col·laboració de: Prioritat, Generalitat de Catalunya, Diputació de Tarragona

Activitat reconeguda pel Departament d’Ensenyament a través de l’ICE URV (codi 7002140021) amb un certificat de 7 hores (si voleu certificat, cal posar nom complet i el NIF)


Formulari confirmació d’assistència

Estructura addicional de creació i adequació de potencial específic