Cursos 2017

CONVERSAR
TERRÒS AL PORRÓ – ACCIÓ DIÀRIA
COMPRENDRE NOVES SITUACIONS

Taller de Pere Noguera

28,  29 i 30 d’agost  de 2017.

 

 

Creativitat i reciclatge

Taller de Juanito Maraca

18 d’agost de 2017

Conscienciar: refer camins i submergir-nos en el món de les possibilitats. Canviar la mirada i aprendre a saber veure per saber interpretar. Deixar de ser en funció de… per tornar a ser.

 

Paisatge de guerra

Taller de Democracia
del 9 al 12 d’agost de 2017

Com podria ser un taller de paisatge que partís de la premissa expressada per Emory Douglas, ministre de cultura dels Panteres Negres: “el millor paisatge és aquell que mostra l’opressor penjat del seu puto coll”?

 

LA MÁS BELLA proposa un TALLER D’EDICIONS RARES I VARIADES, habitualment anomenades experimentals o acoblades. Publicacions realitzades generalment per artistes o creadors literaris que busquen en el plaer d’editar una prolongació essencial del seu treball artístic o literari, utilitzant formats, conceptes i processos allunyats de l’edició tradicional.

De l’11 al 14 de juliol de 2017.

 

Art, joc i vida (quotidianitat i excepcionalitat)
Despertar, engrandir; la inspiració, la poètica, l’oníric, el màgic, l’objecte, el joc (l’ànima de l’art). Motivar el talent i la gràcia, explorar, observar.
Crearem una obra, i durant el procés de treball aprendrem a intuir, pensar i resoldre els dubtes que sorgeixin. La nostra manera de treballar serà corrent i extraordinària.

Del 7, 8 i 9 de juliol de 2017.

Arts visuals en projectes globalitzadors
En aquest taller relacionarem els continguts i les maneres de treballar les arts visuals en l’escola i els diversos àmbits educatius, amb la generació de coneixement d’aquestes arts per redefinir les maneres de fer en els contextos d’aprenentatge.

Del 3, 4 i 5 de juliol de 2017.

 

 

Més informació:

addend@comissariat.cat
673303924

Estructura addicional de creació i adequació de potencial específic