Art contemporani en processos pedagògics

cartell MCBActivitat reconeguda pel Departament d’Ensenyament a través de l’ICE URV amb una certificació de 15 hores (codi 7000150021)

Curs d’introducció a l’art contemporani mitjançant l’anàlisi de com treballen els artistes, amb una mirada globalitzadora dels coneixements, tot vinculant-los amb els coneixements que es treballen a l’escola.

El punt de partida són els tres grans gèneres de la història de l’art: retrat, paisatge i natura morta, que en la contemporaneïtat deriven, i s’amplien, cap al cos, el territori i els objectes, amb totes les possibles hibridacions: accionismes, derives, assemblatges, composicions textuals, inserció en el context, processos participatius… (tots ells en les seves vessants representacionals i físiques).

Art contemporani en processos pedagògics/Inscripcions